Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

Η aplift μπορεί να αναλάβει με απόλυτη αξιοπιστία και σιγουριά να κάνει πράξη κάθε σας επιθυμία και απαίτηση για την εγκατάσταση του ασανσέρ σας.

Παρέχουμε:

Η aplift αντιμετωπίζει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα κάθε πελάτη και ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε ανάγκη σας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται άψογες  προσωπικές σχέσεις συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Συντήρηση Ανελκυστήρων

Η aplift αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση και έλεγχο καλής λειτουργίας του ανελκυστήρα , ανάλογα με τον δικό σας τύπο κτηρίου (μονοκατοικία, Πολυκατοικία, κτηρίων κοινού)

Παρέχουμε:

Η aplift πάντα ενημερώνει τους ιδιοκτήτες – διαχειριστές για την ημερομηνία και ώρα που πρόκειται να πραγματοποιηθεί η συντήρηση και όλες οι ενέργειες καταχωρούνται στο βιβλιάριο του ανελκυστήρα.

Ανακαίνιση - Εκσυγχρονισμός Ανελκυστήρων

Η aplift και το έμπειρο προσωπικό της αναλαμβάνει να ανακαινίσει – εκσυγχρονίσει τον ανελκυστήρα σας, άμεσα και αποτελεσματικά. Οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις προτείνουν εξελιγμένα εξαρτήματα κάνοντας απαραίτητο τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα και των συστημάτων ανύψωσης. Επίσης σύμφωνα με την ΚΥΑ η αναβάθμιση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη σε ασανσέρ άνω των 15 ετών, ώστε να λειτουργούν με ασφάλεια και να εξοικονομούν ενέργεια.

Οι εργασίες:

Πλεονεκτήματα:

Ειδικές Κατασκευές Ανελκυστήρων

aplift κατασκευάζει για εσάς ειδικούς υδραυλικούς μηχανισμούς ανύψωσης φορτίων για τις ανάγκες μεταφοράς εμπορευμάτων σε βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους.

Επίσης, κατασκευάζουμε σιδεροκατασκευές, εσωτερικά ή εξωτερικά στο κτίριο, χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά ώστε να δημιουργήσουμε ένα φρεάτιο στις διαστάσεις που επιθυμείτε, όταν αυτό δεν υπάρχει, για να προχωρήσουμε σε δεύτερη φάση στην εγκατάσταση του ανελκυστήρα. 

Η aplift βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη παρέχοντας σας τις ποιοτικότερες, καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις σε πολύ καλές τιμές! 

Πιστοποίηση Ανελκυστήρων

Η aplift αναλαμβάνει την πιστοποίηση του ανελκυστήρα σας, άμεσα και σε συμφέρουσες τιμές. Σύμφωνα με τη νομοθεσία είναι υποχρεωτική  η μέριμνα και εξακρίβωση της καλής κατάστασης και ασφαλούς λειτουργίας των ανελκυστήρων.

Η έκδοση πιστοποίησης αφορά όλους τους ανελκυστήρες, νέους και παλιούς.
Επικοινωνήστε μαζί μας για Προσφορά 

Τεχνική Υποστήριξη

Η aplift μπορεί να αναλάβει με απόλυτη αξιοπιστία και σιγουριά την τεχνική υποστήριξη του ασανσέρ σας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να εντοπίσει και να επιδιορθώσει κάθε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στον ανελκυστήρα σας, κάνοντας το να φαίνεται εύκολο.

Η τεχνική υποστήριξη καθώς και η συχνή συντήρηση είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας.

Δείγμα απο τα έργα μας

Call Now Button